Daredevils, ze treden ook op tijdens de Straatfeesten in Zeeland.
Daredevils, ze treden ook op tijdens de Straatfeesten in Zeeland.

Veel live muziek op Zeelandse Straatfeesten

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ZEELAND | Van vrijdag 25 tot en met dinsdag 29 augustus is het tijdens de kermis weer feest bij event- en partycenter Ambianz en herberg D'n Brouwer in Zeeland. De Zeelandse Straatfeesten komen er weer aan.

De aftrap op vrijdagavond is voor Sjieke Bazen. Dit drietal zorgt dat de sfeer er vanaf de eerste minuut goed inzit. Een dag later is het de beurt aan The Daredevils. Deze band is vorig jaar als een raket uit de startblokken geschoten. Met hun energieke mashup-mixes verrassen ze vriend en vijand.

Mix
Veel bezoekers staan bij de band vaak verbaasd te kijken: hoor je nu de zang van Nirvana over de muziek van The Final Countdown? Avicii vs Rick Astley? Met veel verrassingselementen en briljante wisselingen bouwt Daredevils overal een feest waarbij de band uitblinkt door muzikaliteit en originaliteit. Ook in Zeeland jaagt Daredevils de temperatuur omhoog door actuele hits te versmelten met knallende classics. De nodige special effects en speciaal ontworpen stageprops worden ingezet om de show compleet te maken.

Mega-overkapping
Na de vliegende start met Sjieke Bazen op vrijdag en The Daredevils op zaterdag is het nóg drie dagen Straatfeesten.


Zondag
Zondag 27 augustus is het de hele dag feest met de MillStreet en Ruizzz. 's Middags zijn er meerdere moment dat de Zeelandse vereniging The Quickly Dancers verschillende rolstoeldansen laat zien. Verder geeft instructrice Jeanette Lefebre van JLDance4Fun enkele workshops.

Maandag
Maandagavond is het podium voor Jeopardy. Black Cadillac heeft de eer om op dinsdag af te sluiten. Om er zeker van te zijn dat het feest altijd door kan gaan, wordt evenals vorig jaar een mega-overkapping geplaatst in de Kerkstraat. De toegang is alle dagen gratis.
Kijk voor meer info en het volledige programma op op www.ambianz.nl.

Meer berichten