Foto: Aileen van Tilburg
streekagenda

Wat is er de komende week te doen in de regio?

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

Liederentafel Uden weer van start in Eigen Herd

UDEN | De zomerstop is weer voorbij, dus is het weer tijd voor de Liederentafel in Eigen Herd in Uden op woensdag 23 augustus.

Alle zang- en muziekliefhebbers of gewoon voor een gezellige avond: iedereen is van harte welkom.
Kent U de tekst niet, geen probleem, onze liederentafel boeken liggen op de tafels. De muzikanten zijn: Niels Swinkels accordeon met zang en de algehele leiding. Herman Nederhof op accordeon met zang.
Tim Tichelaar op drums. De liederentafel begint om 20.00 uur en de entree is 1 euro.


Vijftig plus dansen

UDEN | De dansavond is op zaterdag 26 augustus in Eigen Herd.

Alle 50-plussers zijn van harte welkom. Het wordt een avond met klassieke dansen als foxtrot, engelse wals, tango etc. DJ's Peter en Betsie draaien de plaatjes. Alleen voor de gezelligheid komen, is ook goed. Aanvang 20.00 tot 23.30 uur. Entree 2,50 euro.


Skeeleren rondom Bedaf

BEDAF | Skeeleren, skaten, steppen kan gedaan worden op 20 augustus. Vanaf 9.30 tot en met 16.00 uur vertrekt een groep op wielen vanaf Langlaufvereniging Bedaf. Deelnemers betalen vijf euro en krijgen daarvoor ook een pannenkoek. Aanmelden kan via: annketelaars@gmail.com. Eigen materiaal moet meegenomen worden, ook moet je zelf zorgen voor eventueel een bidon.


Zomernacht Festival Nistelrode

NISTELRODE | Het Zomernachtfestival staat weer voor de deur. Op zaterdag 26 augustus gaat het festival van Nistelrode weer van start. Het is alweer de 26e editi en dat wordt gevierd met onder meer The Velvet Roses. Ook staat een optreden van het Nisseroise DJ Duo Flabbergasted op het programma. The Hottub Heroes staan later ook op het podium. Tony Junior zal het festival afsluiten.


Stratenloop in Boekel

BOEKEL | De derde zondag in augustus staat Boekel in het teken van de stratenloop. Op zondag 20 augustus is de Stratenloop weer. Het loopevenement in het centrum van Boekel is voor jong en oud. Iedereen vanaf 6 jaar kan meelopen met de stratenloop. De start en finish van alle lopen zijn bij La Compagnie. Om 10.15 uur start de jeugdloop van 700 meter (jeugd van 6 t/m 9 jaar), vervolgens staat om 10.30 uur de jeugdloop van 1400 meter (jeugd van 10 t/m 12 jaar) op het programma, gevolgd met om 11.00 uur de stratenloop 2,5, 5 en 10 kilometer (vanaf 13 jaar) en er wordt afgesloten met om 12.30 uur de estafette.

Meer berichten