Muziekvereniging St. Marcellus
Muziekvereniging St. Marcellus (Foto: Andre van der Linden)

Peelse Proms IV: 'a memory of a lifetime' in Odiliapeel

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ODILIAPEEL | Muziekvereniging St. Marcellus uit Odiliapeel houdt vrijdag 24 en zaterdag 25 november de vierde editie van de Peelse Proms. Onder de noemer 'Memories' presenteert Muziekvereniging St. Marcellus een avondvullend en gevarieerd programma.

Iedereen hoort wel eens muziek waarbij bepaalde herinneringen naar boven komen. Maar voor iedereen is het persoonlijk. Maar denk bijvoorbeeld ook eens terug aan de tijd toen ABBA het songfestival won of toen een van de succesvolste Nederlandstalige singles aller tijden uitkwam; Dromen zijn bedrog. Ook nummers van The Beatles en Queen mogen zeker niet ontbreken. Ruim zestig muzikanten en vocalisten leveren een bijdrage aan de Peelse Proms; van blazers, slagwerkers en combomuzikanten tot solisten en een koor.

Regionaal
Het is niet voor niets de Peelse Proms, de deelnemende muzikanten en vocalisten zijn afkomstig, of hebben binding met, Odiliapeel. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Arian Deckers, de slagwerkgroep wordt geleid door Bart Holleman en het combo staat onder leiding van Michel van Rijn. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Bij diverse voorverkoopadressen in Odiliapeel kunt u kaarten kopen. Entreekaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en aan de deur 17,50 euro. De Peelse Proms wordt gehouden in gemeenschapshuis Terra Victa in Odiliapeel. Beide avonden beginnen om 19:30 uur. Wilt u meer informatie kijk dan op www.stmarcellus.nl of volg de Peelse Proms via www.facebook.com/peelseproms.

Meer berichten