Win vier kaarten voor dansfeest 40UP op 16 december in Theater Markant
Win vier kaarten voor dansfeest 40UP op 16 december in Theater Markant

Win kaarten voor dansavond 40UP in Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Een ouderwets avondje losgaan op zaterdag 16 december in Markant Uden? Dat kan tijdens het veertigplussers dansfeest 40UP. Kijk deze week in het Udens Weekblad en lees hoe je vier tickets kunt winnen voor deze avond!

40UP is een feest van herkenning voor veertigplussers. De grootste hits van toen en nu in muziek en beeld. Disco, pop, rock 'n roll, ska of soul, alles komt voorbij. Lekker dansen, dansen en nog eens dansen tot in de late uurtjes.
Tv-producent Harry de Winter bedacht 40UP omdat hij ervan baalde dat je als veertigplusser bijna nergens meer kunt dansen, terwijl ook hij nog regelmatig zin had in een ouderwets avondje 'voetjes van de vloer'. Samen met DJ Alex van Oostrom organiseerde hij een eerste 40UP-avond in Paradiso Amsterdam. Het werd een groot succes. Al snel werden de feesten door het hele land georganiseerd en nu op zaterdag 16 december in Markant Uden, van 21.00 tot 03.00 uur. Tickets kosten 15 euro (exclusief ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Tickets winnen
Kans maken op vier tickets? Kijk dan in de editie van Udens Weekblad van woensdag 13 december. 

Meer berichten