Drie tributebands sluiten het jaar af in De Pul op 30 december
Drie tributebands sluiten het jaar af in De Pul op 30 december

Eerbetoon aan Pearl Jam, Foo Fighters en Thin Lizzy in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN – In het mom van 'traditiegetrouw goed het jaar uit gaan met de beste tributebands' staan op zaterdag 30 december Black Pearl, Best of Foo en Philo op het podium van De Pul in Uden.

Daarmee herhalen Black Pearl en Best of Foo drie succesvolle edities uit 2013, 2014 en 2015. Dit jaar is de Thin Lizzy tribute Philo, met Udenaar Jeroen Rijkers, aan het lijstje toegevoegd. In de nieuwe opzet zal Philo tijdens de pauze een show in de Foyer opvoeren.

Best of Foo
Volgens VPRO's 3voor12 lijkt het coveren van Foo Fighters op het eerste gezicht een onmogelijke taak. Maar na een concert concludeert het muziekplatform dat Best of Foo wel degelijk over de muzikale power beschikt die de 'Foos' ook uitstralen.

Black Pearl
Black Pearl is een tributeband met geen lookalikes maar des te meer 'soundalikes'. Op hun eigenzinnige manier weten deze vijf Brabanders Pearl Jam goed te benaderen, met een overtuigende show. Rockklassiekers als Alive, Black en Jeremy, maar ook nummers als Betterman, Corduroy en State of Love and Trust komen voorbij.

Kaarten
De zaal is open om 19.30 uur. Black Pearl start om 21.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Ticketmaster en via www.livepul.com. Voor liefhebbers organiseert Black Pearl een busrit vanuit Gemert via Boekel naar Uden en weer terug. Reserveren voor deze rit kan via post@tubproductions.nl.

Meer berichten