Roxeanne Hazes ontwikkelde in de afgelopen jaren geheel haar eigen stijl
Roxeanne Hazes ontwikkelde in de afgelopen jaren geheel haar eigen stijl

Roxeanne Hazes komt voor haar nieuwe tournee naar Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Roxeanne Hazes, beter bekend als de dochter van André Hazes, komt naar Uden toe. Ze staat op zaterdag 24 februari in De Pul.

Het optreden, samen met zangeres LAKSHMI, maakt onderdeel uit van haar nieuwe tournee, waarmee ze met haar eigen muziek door heel het land reist. Roxeanne begon ooit met liedjes van haar vader, maar ontwikkelde in de loop der jaren volledig haar eigen stijl. En dat doet ze zeker niet onverdienstelijk. Zo vormt ze momenteel de huisband van De Wereld Draait Door en verkocht ze door heel het land zalen uit met haar tournee.
LAKSHMI
Ook bij haar vorige tournee was Roxeanne Hazes op pad met LAKSHMI. De zangeres LAKSHMI is up and coming en laat regelmatig op radioshows haar muzikale talent horen. Ook op televisie liet ze al eens duidelijk van haar horen, door haar deelname aan het programma De Slimste Mens. De singer-songwriter omschrijft haar muziek als Dark Electronic Pop, met een mix van poëtische teksten, donkere violen en synths.

Kaartjes
Kaartjes voor het optreden zijn nog te koop via www.livepul.com of bij de Ticketmaster-verkooppunten en kosten 14,45 euro.

Meer berichten