Bibliotheek Uden verzorgt op vrijdag 5 januari het Historisch café Uden.
Bibliotheek Uden verzorgt op vrijdag 5 januari het Historisch café Uden.

Historisch café in bibliotheek Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Bibliotheek Uden verzorgt op vrijdag 5 januari het Historisch café Uden. Tijdens deze maandelijkse inloopmiddag, elke eerste vrijdagmiddag van de maand, zullen Lucien Bressers en Marja Waals de bezoekers op allerlei gebied te woord staan.

Het is vooral de bedoeling om de bezoekers te enthousiasmeren voor de Udense geschiedenis en genealogie. Er kunnen vragen gesteld worden over alle onderwerpen die hiermee in verband staan. Tevens is er tijdens het Historisch café Uden een 'hotline' met het BHIC in Den Bosch.

Het boek van de maand
Speciaal voor jaarlijkse Groowt Újes diktee zijn dit keer de boeken van de maand: Ut Újes óp z'n Újes en Ut Újes un streektaol mi klank, wèrremte èn gevuul, samengesteld door een groep Udenaren onder leiding van Ad Vrenssen. De prijs is 8 euro per stuk en beide boeken samen voor 12 euro.

Van 14.00 tot 16.00 uur is er inloop in de cursusruimte van De bibliotheek Uden. De entree is gratis, aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekuden.nl of mail naar info@udenarchief.nl

Meer berichten