De coverband BB-Cool tijdens een optreden.
De coverband BB-Cool tijdens een optreden.

Tributebands tijdens de elfde editie van 'Night of de Pier'

Kunst en cultuur 1.713 keer gelezen

UDEN | Voor de elfde keer organiseert de Udense soul- en discocoverband BB-Cool het regionaal bekende muziekfestival 'Night of de Pier'. Op zaterdag 7 april 2018 zullen in Gasterij de Pier in Uden mooie en herkenbare deuntjes klinken uit de jaren 60, 70 en 80.

'Night of de Pier' is een muzikale avond waarbij zes bands verdeeld over twee zalen afwisselend een optreden verzorgen. Dit jaar is het thema van het festival 'tribute'. De acts die optreden kruipen in de huid van 'onze helden uit het verleden' en proberen deze dan ook zo origineel mogelijk neer te zetten. De organisatie van het festival zegt erin geslaagd te zijn een 'top setup te contracteren die het publiek zal terugbrengen naar de jaren 60, 70 en 80. Woodstock herleeft.'

Bands
De bands die meedoen zijn Hard Rain (Bob Dylan), Fuente del Ritmo (Santana), 10CC Only (10CC), BB-Cool (Joe Cocker), Groove@Work (Chic/Nile Rodgers) en The Travelin' band (Creedence Clearwater Revival). Iedere band speelt een uur.

Kaarten
Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar voor 11 euro, online via Facebook en de website van BB-Cool: www.bb-cool.nl/nop. Daarnaast worden kaarten verkocht bij Gasterij de Pier, tankstation Shell Schimmel aan de Kornetstraat in Uden, De Paerdestal Mode Uden, DA Drogisterij Drossaard Uden, Bakker Van Mook Nistelrode en de Primera Veghel. Aan de deur kosten kaarten 12 euro. De zaal is open om 19.30 uur, de eerste band begint om 20.00 uur. Rond 01.00 uur zal het festival afgelopen zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant