'Sssst! De tijger slaapt' staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen
'Sssst! De tijger slaapt' staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen

Bibliotheek Uden en Kunst & Co sluiten Voorleesdagen af met 'Werelds Feestje'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Kunst & Co en de bibliotheek Uden sluiten de Nationale Voorleesdagen op zondag 4 februari af met een 'Werelds Feestje'. Beide organisaties hebben de handen ineengeslagen om er een fantastisch feest van te maken voor alle kinderen van 2 tot en met 6 jaar uit Uden en omgeving.

In het boek 'Sssst! De tijger slaapt' van Britta Teckentrup wordt een slapende tijger verrast door zijn vriendjes met een feestje voor zijn 3e verjaardag. Op zondag 4 februari mogen kinderen van 10.00 tot 11.30 uur dit feestje komen meevieren in de bibliotheek, waar ze eerst nog een keer gaan genieten van dit verhaal. Daarna ontvangen alle kinderen een vliegticket om in groepjes op wereldreis te gaan en zo te ontdekken hoe er in verschillende landen feest wordt gevierd. Onderweg kunnen ze meedoen met verschillende workshops en activiteiten zoals Spaanse dans, muziek, zelf een Afrikaanse ketting maken en zelfs op de foto als Alladin op een vliegend tapijt. Voor ouders is er een informatieve markt in de hal van de bibliotheek en Kunst & Co, met stands van de Bibliotheek, Kunst & Co, de GGD/JGZ en Centrum Jeugd & Gezin.

Inschrijven kan bij de servicebalie van bibliotheek Uden of via uew@nobb.nl onder vermelding van naam kind, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres.

Meer berichten