Marlon Kicken (foto: Henri van de Griendt)
Marlon Kicken (foto: Henri van de Griendt)

Brabantse stand-up comedian Marlon Kicken in Markant

Kunst en cultuur 1.069 keer gelezen

UDEN | Een zeldzaam gouden combinatie: lange dreadlocks, skateboardend, 40+, pratend met een zachte 'g' en ontzettend hilarisch. Stand-up comedian Marlon Kicken is op vrijdag 23 februari in Markant Uden met zijn theatervoorstelling BaKo te zien.

BaKo staat voor verschillende dingen: Bacardi Cola, een gereedschap waarmee u alles kunt fixen, een baancommissaris en nog veel meer. Wordt BaKo gebruikt om een leuke conversatie te beginnen of juist om deze te beëindigen? BaKo is een voorstelling vol waarheden, geluk en komische verhalen.

Over Marlon
Marlon Kicken werd geboren in Willemstad op Curaçao, groeide op in Aarle-Rixtel in Zuid-Brabant en wordt geprezen om zijn zelfspot, herkenbare verhalen en improvisatietalent. Hij werd bekroond met de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award (beste stand-up comedian van de Benelux) en treedt sinds 2009 veelvuldig op in de Nederlandse theaters. Deze hilarische Brabander verrast met zijn relaxte en originele stijl keer op keer zijn publiek.

Informatie
BaKo is op vrijdag 23 februari om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. De voorstelling zal rond 21.45 uur afgelopen zijn. Tickets kosten 18,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant