Crazy Piano's weten hoe ze de zaal op zijn kop moeten zetten.
Crazy Piano's weten hoe ze de zaal op zijn kop moeten zetten.

Crazy Pianos vieren 10-jarig jubileum

Kunst en cultuur 1.800 keer gelezen

UDEN | Crazy Pianos komen met een spetterend nieuw jubileumprogramma naar het theater. Speciaal voor dit 10-jarig jubileum verzamelden zij de allergrootste hits.

De zingende, swingende, uitdagende, humoristische muzikanten op de drum, saxofoon en brandweerrode piano's maken er weer een muzikale rollercoaster van.

Spectaculaire show
Crazy Pianos weten als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. Een spectaculaire show waarbij stilzitten onmogelijk is. Een muzikaal hoogstandje geschikt voor jong en oud, als men maar van muziek houdt. Swing mee op zaterdag 24 februari in Markant Uden.

Concept
In Scheveningen was het horecaconcept van Crazy Pianos direct een groot succes. In de opstelling van de piano's midden in de zaak schuilt het succes. De felgekleurde piano's staan naar elkaar toe gedraaid, zodat de muzikanten volgens het concept van twee duellerende pianisten tegen elkaar kunnen opbieden. Met covers van de hits uit de jaren '70, '80 en '90 gemixt met de nieuwste hits creëren de pianisten een geweldige sfeer in het theater.

Informatie
Crazy Pianos 10-jarig jubileum is op zaterdag 24 februari om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. De muzikale show zal rond 22.30 uur weer afgelopen zijn. Tickets kosten 27,50 euro (exclusief 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant