Afbeelding

Filmavond 'Lion' voor Stichting WensAmbulance Brabant

Kunst en cultuur 679 keer gelezen

UDEN| Inner Wheel Veghel-Uden en omgeving presenteert op woensdag 28 februari de film 'Lion' in Markant Uden. Dit is een verfilming van het op waarheid gebaseerde boek 'Mijn lange weg naar huis', waarin de vijf-jarige Indiase Saroo zijn familie kwijtraakt en 25 jaar later op zoek gaat naar zijn roots.

De opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan het werk van de Stichting WensAmbulance Brabant die met de inzet van vrijwilligers de wensen van zoveel mogelijk terminale patiënten vervult. Toegangskaartjes kosten 15,00 euro, inclusief één consumptie. Kaarten zijn digitaal verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/filmavond2018. Afhalen of telefonisch bestellen bij Markant Uden kan ook, via telefoonnummer 0413 25 61 10. De film begint  om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Restaurant Cusco
Voor aanvang van de film is er gelegenheid om in het sfeervolle Restaurant Cusco te genieten van een tweegangendiner met na afloop koffie met iets lekkers. Reserveren kan rechtstreeks bij Restaurant Cusco, voor de prijs van 27,50 euro.      
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant