De Osse band White Elephant
De Osse band White Elephant

White Elephant presenteert eerste EP met eigen nummers

Kunst en cultuur 356 keer gelezen

UDEN | De Osse band White Elephant presenteert aankomende vrijdag hun eerste EP met allemaal eigen nummers. De jonge muzikanten uit Oss timmeren al een tijdje aan de weg en mogen op het podium van De Pul in Uden laten zien en horen wat ze in huis hebben. 

Afgelopen zomer namen ze in De Pul zelf de muziek op voor het EP. Daarna is er een half jaar gewerkt aan de spreekwoordelijke puntjes op de i: van een mooie hoes tot het finetunen van het geluid. Niets werd aan het toeval overgelaten. Voor de band is het daarom ook extra spannend hoe de muziek ontvangen gaat worden aankomende vrijdag in De Pul. Maar ze staan er niet alleen voor. De band nodigde hun vrienden van Wespendief uit om het voorprogramma te verzorgen. Kortom: een avond met opkomende indiebandjes, misschien wel het Kensington van morgen. Want ook zij stonden in hun beginjaren als indiebandje te rocken op het podium van De Pul.

Tickets voor dit optreden zijn online via www.livepul.com te bestellen en kosten 6 euro, inclusief servicekosten. De zaal gaat open om 20.00 uur en de eerste band begint om 20.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant