De voorstelling werd uitgeroepen tot één van de beste jeugdvoorstellingen van 2016
De voorstelling werd uitgeroepen tot één van de beste jeugdvoorstellingen van 2016

Theaterspoor sluit seizoen af met 'Hoeveel zou de wereld wegen?

Kunst en cultuur 560 keer gelezen

UDEN | De voorstelling 'Hoeveel zou de wereld wegen?' is op zondag 22 april in Vestzaktheater Naat Piek te zien.

In deze grappige, ontroerende en verrassende voorstelling neemt Theatergroep Fien je mee naar een schuurtje vol geheimzinnig gereedschap en gekke apparaten. Het is de schuur van Rosies vader. Rosie krijgt er onverwacht bezoek van een mannetje met een pakketje. Een doos met daarin een antwoord. Maar waarop? Op welke vraag? Of zeepaarden kunnen galopperen? Of sterren gaatjes in het donker zijn? Of… Samen gaan ze op zoek naar de vraag die bij het antwoord hoort. Rosie ontdekt wat verdwijnen is. Hoeveel de wereld weegt. En wat je allemaal kunt zien met dichte ogen. Vinden ze de juiste vraag en durft Rosie die wel te stellen?

Beste jeugdvoorstelling
'Hoeveel zou de wereld wegen?' was in 2016 één van de genomineerden voor de Zapp Theaterprijs 2016 waarmee de voorstelling door de kinderjury uitgeroepen werd tot één van de vijf beste jeugdvoorstellingen van het jaar.

Informatie
De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Aanvangstijd is 15.00 uur. Kaartjes kosten 4 euro en zijn te koop aan de kassa. Zolang de voorraad strekt. Reserveren kan via reserveer@theaterspoor.nl. Meer info en een trailer staan op www.theaterspoor.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant