Bert Gabriëls (foto: Johannes van de Voorde)
Bert Gabriëls (foto: Johannes van de Voorde)

Een zoektocht naar geluk met cabaretier Bert Gabriëls

Kunst en cultuur 367 keer gelezen

UDEN | Na twee succesvolle shows in de Nederlandse theaters komt de Vlaming Bert Gabriël weer terug. Met zijn cabaret, verpakt in doordraaiende redeneringen, neemt hij het publiek mee in zijn zoektocht naar geluk op 1 juni in de Theaterzaal van Markant Uden.

Bert Gabriëls is in zijn eigen land een bekende televisieverschijning. Hij is de winnaar van de Vlaamse Televisiester. Daarnaast was hij de helft van het tv-duo dat verantwoordelijk was voor één van de grootste Vlaamse televisiesuccessen, 'Zonde van de zendtijd', dat later ook in Nederland werd uitgezonden. Ook was Gabriëls te zien in de Nederlandse BNN's onliner-show Padoem Patsss.

Recht-voor-z'n-raap
In maart 2014 ging zijn eerste show, 'Zonde van Uw Avond', in Nederland in première. Met 'Gelukszoeker' brengt Gabriëls alweer zijn derde avondvullende show naar de Nederlandse theaters. De dagbladen schreven eerder al het volgende over Bert Gabriëls: 'Een nieuwe Belg om in te lijsten' en 'Dit is comedy van het hoogste niveau'. In Gelukzoeker zoekt Bert uit of het mogelijk is om gelukkig te zijn in deze wereld. Een schijnbaar eenvoudige vraag, die Bert beantwoordt met filosofische spitsvondigheden, hilarische situaties en recht-voor-z'n-raap-comedy.

Informatie
'Gelukzoeker' is op vrijdag 1 juni om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 17,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 tijdens de openingsuren van de kassa of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant