Addy van den Krommenacker en Alphons Arts in gesprek met Omroep Brabant
Addy van den Krommenacker en Alphons Arts in gesprek met Omroep Brabant

Omroep Brabant maakt documentaire over 50 jaar De Pul

Kunst en cultuur 1.094 keer gelezen

UDEN | Omroep Brabant is deze week gestart met de eerste opnames voor een documentaire over 50 jaar De Pul. De film is eind 2018 te zien op Omroep Brabant, maar niet voordat deze in première is gegaan op het witte doek van De Pul. 

De Pul viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. Het Udense podium behoort samen met Paradiso tot de oudste podia van Nederland. Naast een doorsnede van het personele en vrijwillige team vinden er gesprekken plaats met een keur aan artiesten die ooit het podium van De Pul hebben betreden. De aftrap vond woensdag plaats met Addy van den Krommenacker en Alphons Arts van de band Square. Verder staan interviews gepland met Mick Box (Uriah Heep), Colin Blunstone (The Zombies) en vele anderen.

Foto- en beeldmateriaal
De Pul roept mensen op om foto- en beeldmateriaal van de afgelopen 50 jaar met hen te delen. Dat kan digitaal via info@livepul.com, maar er kan via datzelfde adres ook een afspraak gemaakt worden, zodat een medewerker het materiaal kan digitaliseren, waarna de eigenaar het weer gewoon mee naar huis kan nemen. De komende tijd zal Omroep Brabant nog vaker in Uden te vinden zijn voor opnames voor de documentaire. Zo ook aankomende zondag bij het uitverkochte optreden van De Dijk, ook een groot aandeelhouder in 50 jaar Pul geschiedenis. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant