Een deel van de cast (foto: PIEK Fotografie)
Een deel van de cast (foto: PIEK Fotografie) PIEK Fotografie

Inktzwarte komedie Aquarium met topcast naar Markant

Kunst en cultuur 460 keer gelezen

UDEN | De komedie 'Aquarium' is geschreven door dé toneelschrijver van dit moment: Nathan Vecht. Zaterdagavond 2 juni belooft dan ook een bijzondere avond te worden waarbij het publiek van een geestige voorstelling en vier topacteurs in de Theaterzaal van Markant Uden kan genieten.

Televisiepresentatrice Birgit en haar jongere geliefde Walter betrekken hun nieuwe appartement. Nog vóór de verhuisdozen zijn uitgepakt, staan de buren op de stoep. De buurman doet iets bij de inlichtingendienst. Maar wat, daar kan hij niks over loslaten. Birgit kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil weten of ze wordt afgeluisterd. Als er geen dossier over Birgit blijkt te bestaan, maar wél over Walter, is er geen weg meer terug. Wat begon als een onschuldige ontmoeting, verandert al snel in een nachtmerrie.

De cast
De cast van de voorstelling Aquarium is met recht een topcast te noemen. Zo spelen onder andere Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens een grote rol in deze komedie. De regie van de voorstelling is gedaan door Aat Ceelen die bekend is van onder andere De Verleiders.

Informatie
Aquarium is op zaterdag 2 juni om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 29,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant