Afbeelding

Theatervoorstelling Koning Arthur in première

Kunst en cultuur 290 keer gelezen

UDEN | De voorstelling Koning Arthur gaat aanstaande vrijdag in première. Dit toneelstuk wordt gespeeld door de spelersgroep Groep Openluchtspel van toneelvereniging Naat Piek uit Uden. De voorstelling wordt geregisseerd door Willem Schouten, die vorig jaar ook de regie van Het Gruwelijk Sprookje voor zijn rekening nam.

De Groep Openluchtspel bestaat uit leden van de verschillende toneelgroepen van Naat Piek, jongste spelers, jongeren en volwassenen. Voor ieder van hen geldt dat het een inspirerende ervaring is om mee te werken aan het buitenstuk. Ook de decorbouwers kunnen met de bouw van het grote decor in het buitentheater hun creativiteit kwijt, terwijl voor de mensen van de techniek het werken in het buitentheater een grote uitdaging is.

Informatie
Koning Arthur is een familievoorstelling over liefde en vriendschap voor iedereen vanaf 7 jaar. De voorstelling wordt gespeeld op vrijdag 22 juni en 29 juni, aanvang 20:30 uur, zaterdag 23 juni en 30 juni, aanvang 19:00 uur en zondag 24 juni en 1 juli, aanvang 14:00 uur. Kaarten koop je op www.naatpiek.nl of voor aanvang aan de kassa. Een kaartje kost voor kinderen tot en met 12 jaar 7,50 euro en vanaf 13 jaar en ouder 10 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant