Afbeelding

Galerie Kunstation Uden zoekt fotografen voor fotowedstrijd

Kunst en cultuur 1.340 keer gelezen

UDEN | Fotografeer je graag? Doe dan mee aan de fotowedstrijd 'Leven in en op de Maashorst' van Galerie Kunstation Uden.

Stichting Kunstation Uden is een expositionzaal en galerie voor de hedendaagse kunst. Elk jaar organiseren zij naast reguliere exposities op het eind van het jaar een bijzondere expositie. Dit jaar staat voor de galerie in het teken van de fotografie in de breedste zin van het woord. Daarvoor nodigen ze fotografen uit.

Als onderwerp is gekozen voor het ons omringende grote natuurgebied De Maashorst. Aan deze bijzondere expositie wordt een wedstrijdelement verbonden. Deze expositie wordt gehouden in de laatste twee maanden van dit jaar. Deze bijzondere expositie wordt mede gerealiseerd door de samenwerking met een sponsoring door foto De Vakman in Uden. De winnaar ontvangt 1000 euro, de tweede prijs 250 euro en de derde prijs 100 euro.

Als je graag wilt deelnemen ga dan naar onze website om een aanmeldingsformulier in te vullen of mail naar info@kunstationuden.nl. Vermeld adresgegevens en telefoonnummer en met hoeveel foto's je meedoet. Lees eerst de voorwaarden op de website: kunstationuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant