Mustang 66 speelt muziek uit de jaren 50 en 60
Mustang 66 speelt muziek uit de jaren 50 en 60

Peelsessie met Route 66 en Mustang 66 live on stage

Kunst en cultuur 1.047 keer gelezen

BOEKEL | Op de maandelijkse Peelsessie in Boekel staan aankomende zaterdag weer twee bands. De jaren 60's bands Route-66 en Mustang 66 laten deuntjes horen. Beide bands draaien al enkele jaren met veel succes mee in het covercircuit.

Beide bands hebben een indrukwekkende set met 'oldies' en rocknummers uit de jaren 50, 60 en 70 bij zich. Wil je deze twee bands ook live zien en meemaken? Kom dan naar de Peelsessie. De entree is gratis. Voor meer informatie en eventuele aanmelding voor de nieuwsbrief kijk op www.peelsessie.nl.

Mustang 66
Mustang 66 is opgericht in 2009. De samenstelling van de band bestond toen al langer onder de naam 'Het Vervolg'. Onder deze naam hebben we bij verschillende gelegenheden opgetreden waaronder de 9e Nacht van Nuland en de Poptopper in 2009. In 2009 is een bewuste koersverandering ingezet en sindsdien spelen ze voornamelijk nog repertoire uit de jaren 50 en 60. Hierbij proberen ze de originele sound zo goed mogelijk te benaderen. De instrumenten, versterkers en stemmen zijn hierop aangepast. Mustang 66 bestaat uit vier gelouterde muzikanten die hun sporen verdient hebben in verschillende amusementsbands en projecten.

Route 66
Route 66 is een band die met hun repertoire teruggrijpt naar de classic-rock van de 60's en 70's. Deze band is een van de betere zo niet een van de beste coverbands van Brabant. Alle bekende en nog bekendere hits uit je platenkast van toen worden nogmaals live gespeeld. Muziek van CCR, Deep Purple, The Who, The Stones en Beatles, maar ook de nederbeat van Sandy Coast, Golden Earring, Brood en Cuby & Blizzards. De band die steeds meer op festivals is terug te vinden, deelde eerder het podium met Shocking Blue, The Supremes en onlangs nog The Sweet. Een uitstapje naar de bluesrock zal ook zeker niet ontbreken. Dus: 'Get your kicks with Route 66' voor the best of classic-rock en laat je meevoeren naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love. Mustang 66 en Route 66 zijn te boeken bij Showeventz via info@showeventz.nl en/of via telefoon: 06 23 46 24 56.

Opgeven bands
Dit jaar zit de maandelijkse Peelsessie met iedere keer twee goede en kwalitatieve livebands al weer een tijdje vol. Inschrijven voor belangstellende bands voor een optreden in het komende jaar 2019 is al mogelijk via de website www.peelsessie.nl of via info@showeventz.nl De definitieve planning voor 2019 zal in de laatste maanden van 2018 plaats vinden. Er zijn nu al verschillende verrassingen binnengekomen die bezoekers in 2019 zeker zullen gaan zien.

Informatie
De Peelsessie wordt altijd op iedere eerste zaterdag van de maand gehouden in de grote zaal van Boekelsven. De Peelsessie aanstaande zaterdag begint om 20.30 uur aan de Peelstraat 28 te Boekel. Entree is gratis en de consumptieprijs is 1,80 euro. Wees op tijd want het wordt erg druk mede door de aanwezigheid van een grote groep van de aanwezige liefhebbers van deze muziek van de 'American Funny Meeting' met hun speciale auto's welke dit weekend ook op Boekelsven aanwezig zullen zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant