Logo kliknieuws.nl/uden
Expeditie Eiland
Expeditie Eiland (Foto: Arjan Benning en Eelco Claassen)

Theater Tip: Expeditie Eiland bij Theater Markant Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | In 2014 zagen we musicalster en GTST-acteur Ferry Doedens afzien in het reality programma Expeditie Robinson. Dit najaar zingt, danst en acteert hij in de musical Expeditie Eiland, geproduceerd door Rik Engelkes. Een spannende en komische voorstelling met een vette knipoog naar programma's als Expeditie Robinson, Temptation Island en Helemaal het einde. Op 21 en 22 februari is de hilarische musical te zien bij Markant Uden.

De cast van Expeditie Eiland bestaat uit een aantal bekende Nederlandse musicalsterren. Ferry Doedens betreedt het toneel samen met onder anderen Jelka van Houten en Lone van Roosendaal. Ferry over Expeditie Eiland: "De rol is me op het lijf geschreven. De musical zit vol herkenbare scènes, veel humor en heeft een geweldig plot. Toen ik hoorde wie mijn tegenspelers zouden worden kon ik al helemaal geen nee meer zeggen. Ik heb veel zin in het komende theaterseizoen."

Expeditie Eiland
Drie compleet verschillende gezinnen gaan op jacht naar hun geluk in het splinternieuwe televisieprogramma Expeditie Eiland. Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het wat ingedutte gezin Kuipers. De winnaar wint het eiland en een geldbedrag van 1 miljoen euro. "Expeditie Eiland is een musical waar je met een lach de zaal uitloopt. Je kunt jezelf absoluut herkennen in bepaalde situaties die in de show voorkomen. Het is een voorstelling met veel komedie en uitgesproken personages. Een 'must see'", aldus Ferry.

Meer berichten