Afbeelding

Stichting Kids 4 Musical zoekt talent voor musical 'Gestolen'

Kunst en cultuur 621 keer gelezen

UDEN | Stichting Kids 4 Musical maakt musicals/ familievoorstellingen met kinderen van 8 tot en met 15 jaar. Voor de productie 'Gestolen' die in juni in de Pull op de planken zal staan, is Kids 4 Musical op zoek naar kinderen tussen 8 en 15 jaar die van zingen, dansen en acteren houden en die graag in een musical willen schitteren.

Ervaring is niet nodig. In 30 repetities/lessen leren de kinderen dansen, zingen en acteren zodat ze mee kunnen doen in de musical. De repetities zijn op dinsdagavond van 18.30 tot 19.45 uur in jongerencentrum MC aan de Loopkantstraat 17 in Uden en worden gegeven door professionele docenten. Op 25 september is er een gratis kennismakingrepetitie.

De musical 'Gestolen' is een vrolijke musical over een groep kinderen die het niet zo nauw nemen met de regels. De musical zal volledig gespeeld worden door kinderen. Dat wil niet zeggen dat het een kindervoorstelling wordt. De musical is gemaakt voor jong en oud en heeft lovende kritieken ontvangen van de pers. 25 september is de kennismakingsrepetitie in Jongerencentrum MC in Uden.Opgeven kan via info@kids4musical.nl. Je kunt ook bellen naar Dymfy Otten, via 06 23 89 28 24. Kijk voor meer info op www.kids4musical.nl. De musical gaat in juni in première.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant