Een eerdere editie van Altoooooh! in De Pul
Een eerdere editie van Altoooooh! in De Pul

De Pul start seizoen met gratis seizoensopener

Kunst en cultuur 802 keer gelezen

UDEN | De Pul Uden opent morgen haar seizoen met een gratis feestje. De DJ's van Altoooooh! draaien in De Pul de beste alternative hits uit de jaren 90 en 80. Het belooft een nostalgisch en gezellig feest te worden.

Het feest luidt de tweede helft van het 50-jarig jubileum van De Pul. De Pul is een van de oudste poppodia van Nederland en viert haar jubileum met een uitgebreid programma. Naast Altoooooh! komen dit seizoen Blaudzun, Tim Knol, Nielson en nog veel meer artiesten langs in De Pul.

Altoooooh!
Altoooooh! werd op 8 februari 2014 geboren in Arnhem, maar vind zijn oorsprong in onze regio bij een voormalige deejay van de welbekende Kobus in Zeeland. Deze avond is voor iedereen met belangstelling voor de muzikale tegencultuur, voor liefhebbers van uiteenlopende genres als grunge, wave, bigbeats, britpop, hiphop, electro, crossover, indie, ska, EBM, en-wat-al-niet-meer, kortom: Alles wat de 80's en 90's zo verdomd interessant maakte. Altoooooh!-deejays theleonking en –X-X-X- zorgen voor een eclectische mix van zowel catchy als dansvloerdwingende alternatieve hits uit de jaren 80, 90 en daarbuiten. Daarmee is Altoooooh! al de leukste, alternatieve dansavond van Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant