Afbeelding
Foto: Krijn van Noordwijk

Theo Maassen naar Markant Uden

Kunst en cultuur 1.314 keer gelezen

UDEN | Cabaretier Theo Maassen komt op maandag 1 april naar Markant Uden. Dan speelt hij zijn nieuwe voorstelling Situatie gewijzigd. Zijn tiende solovoorstelling belooft wederom een messcherpe, ongemakkelijke en tegelijkertijd hilarische monoloog te worden. Dit keer over de opkomst en ondergang van de witte man.

Theo Maassen is een witte, heteroseksuele man van middelbare leeftijd. Dus moet hij sowieso zijn bek houden. Nu zijn andere mensen aan de beurt. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Theo vindt er nou eenmaal het zijne van. Dus doet hij wat hij niet laten kan: hij beklimt het podium en laat zijn gedachten de vrije loop. Maar is dat wel zo'n goed idee in deze tijd? Is dat niet vragen om moeilijkheden? Nog eenmaal doet Maassen zijn kant van het verhaal uit de doeken. Het resultaat? Een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. Situatie gewijzigd is een spijtbetuiging, een pleidooi, een ode, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht, maar op de keper beschouwd toch vooral een laatste stuiptrekking...
 
De verkoop van deze voorstelling start op donderdag 20 september om 13.00 uur. Tickets kosten 27,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren (maximaal vier tickets per persoon) via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant