Een deel van de cast (foto: I. van Dommelen)
Een deel van de cast (foto: I. van Dommelen)

Voorstelling 'Malle Fratsen' een succes, dit weekend nogmaals te zien

Kunst en cultuur 768 keer gelezen

ZEELAND | De première van 'Malle Fratsen!' en de tweede voorstelling waren een groot feest. Het publiek genoot met volle teugen van de 6-koppige cast die de sterren van de hemel speelden.

De voorstelling 'Malle Fratsen!' gaat over Jaap Geertsema. Zijn vrouw heeft hem verlaten en hij leeft als een (verwaarloosde) vrijgezel. Als hij op een ochtend, met een flinke kater, wakker wordt gemaakt door een vreemde vrouw, is hij volkomen verbijsterd. Als er die dag meerdere vrouwen in zijn woonkamer verschijnen en dan ook nog zijn bemoeizuchtige zus langs komt, is hij het spoor volledig bijster. Kan Jaap blijven genieten van het vrijgezellen bestaan, of moet hij net als tijdens zijn huwelijk, luisteren naar de vrouw(en)? De voorstelling is geschreven door Nico Torrenga. De regie is in handen van Monique van Hout en Martijn Derksen. In deze voorstelling spelen mee: Ellen Laurenssen, Carin Kuijpers, Wendy Bens, Menno Hendriks, Annelies Vollenberg, Jorg Maurix en Michie Maarschalkerweerd.

Kaarten
Helaas de eerste twee voorstellingen gemist? Niet getreurd. Excelsior speelt de voorstelling nog tweemaal op 19 en 20 oktober in zaal De Heische Tip. De avond begint om 20.00 uur. Kaarten hiervoor zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Jumbo Eijsermans, Tonny Willemsen en online bij www.excelsiorzeeland.nl voor 10 euro. Aan de zaal koop je een ticket voor 12,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant