Afbeelding
Foto: IKK

Zuid-Amerikaanse sferen in Theater Markant

Kunst en cultuur 399 keer gelezen

UDEN | Argentijnse meesterpianist Fernando Otero en meesterbandoneonist Victor Villena brengen een Argentijnse muzikale avond naar Markant Uden. Op dinsdag 23 oktober laten zij het publiek genieten van de muziek uit hun beider thuisstad Buenos Aires.

In hun nieuwe theaterprogramma Buenos Aires Now komt de creatieve connectie tussen de Argentijnse meesterpianist Fernando Otero en meesterbandoneonist Victor Villena helemaal tot bloei. Deze avond ademt de sfeer uit van tango, kamermuziek, improvisatie en hedendaagse klassieke muziek. Een indrukwekkend muzikaal portret van deze stad waarin Otero en Villena versmelten in een volbloedige, muzikale dialoog van het allerhoogste niveau. Buenos Aires Now stroomt over van bezielde melodieën en meeslepende ritmes waarin de leidende rollen zich soms razendsnel afwisselen.

Diner
Om alvast in de Zuid-Amerikaanse sferen te komen is er de mogelijkheid tot een diner voorafgaand aan de voorstelling. Een speciaal samengesteld menu, voor 25 euro per persoon, bestaande uit een voor- en hoofdgerecht en een afsluitend dessert maakt de avond compleet. Het menu kan gereserveerd worden door het arrangement te selecteren bij de online aankoop van de tickets voor de voorstelling.

Informatie
Buenos Aires Now is op dinsdag 23 oktober om 20:30 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 17 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant