Verhalen en traditionele familierecepten bij Selamat Makan

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Een bijzondere voorstelling waarbij het publiek meegenomen wordt naar een kumpulan, een familiebijeenkomst. Hedy bereidt het avondeten volgens de traditionele familierecepten. Een voorstelling waarbij het publiek de traditionele cultuur van voormalig Indië letterlijk kan proeven. Op zondagavond 9 december geven Hedy en Roy een kijkje in de keuken.

Roy en Hedy zijn broer en zus, opgegroeid in de naoorlogse Indo cultuur in Nederland. Met oma die bijzondere verhalen vertelde en met moeder wiens kookkunst onovertrefbaar was. Hedy kookt de bijzondere traditionele familierecepten, terwijl Roy vertelt over het voormalige Indië en de Indo's. Een grappige, ontroerende en soms een tikje pikante show. De geuren van het overheerlijke eten kringelen de zaal in en in de verte klinkt de gamelan. Wanneer het eten klaar is om geserveerd te worden, volgt de uitnodiging voor de maaltijd. Selamat makan - smakelijk eten.

Selamat Makan is op zondag 9 december om 16.00 uur in de Kleine zaal van Markant Uden. Tickets kosten 40 euro (incl. dinerbuffet en excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten