Fuad Hassen
Fuad Hassen (Foto: Anne van Zantwijk)

Fuad Hassen met Laid-back comedystijl in Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Fuad Hassen komt op vrijdag 7 december met zijn tweede theatervoorstelling Held naar Markant Uden. In de Kleine zaal steelt hij de harten van het publiek met zijn eigen, unieke comedystijl. Een voorstelling over hoofd- en bijzaken. Hij zorgt ervoor dat het publiek bij het verlaten van de zaal een andere kijk heeft op wat belangrijk is in het leven.

In zijn tweede programma Held bewijst Fuad met zijn bijna tastbare charme en prettige relaxtheid dat hij niet voor niets sluipenderwijs de harten van het publiek heeft gestolen. Want met zijn typische laid-back comedystijl neemt Fuad het publiek mee in een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen. En hoofdzaken er niet meer toe doen. Eén ding is zeker na het zien van zijn show: het eten van een appel zal nooit meer hetzelfde zijn. Behalve veel grappen, vertelt Fuad ook dat hij op vijfjarige leeftijd naar Nederland kwam en opgroeide zonder vader. Een verhaal dat Hassen eigenlijk nog niet kwijt wilde. 
 
Held is op vrijdag 7 december om 20:30 uur te zien in de Kleine zaal van Markant Uden. Tickets kosten 17 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.
 

Meer berichten