Anne-Marie Jung
Anne-Marie Jung (Foto: Robert van der Ree)

Een kleurrijk avondje cabaret met Anne-Marie Jung

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Anne-Marie Jung komt met haar nieuwe voorstelling RAM naar de Kleine Zaal van Markant Uden. Haar nieuwe voorstelling zorgt gegarandeerd voor een avond vol tranen van het lachen. Een avond met humor en bijzondere, maar toch herkenbare, typetjes.

Samen met boogschutter en regisseuse Marije Gubbels zorgt Anne-Marie Jung voor een avond vol excentrieke, maar toch herkenbare types; van de overspannen barista in het koffietentje op de hoek tot een totaal geobsedeerde dure merkenfanaat. Een kleurrijke muzikale reis door de hoofden van deze heerlijke typetjes en ook stiekem door het hoofd van Anne-Marie Jung: die blonde met die rode lippen! Ze gaat rammen tot ze erbij neer valt.

Anne-Marie Jung
Anne-Marie Jung - onder andere bekend van Wie is de Mol?, de show met André van Duin, Het Klokhuis en VetFit - komt dit theaterseizoen met haar tweede solovoorstelling op de proppen. Na veertig jaar er tegenaan gehikt te hebben kwam ze met haar eerste solovoorstelling De Exoot. Daar genoot het publiek zó van, en zijzelf niet in de laatste plaats, dat een vervolg niet kon uitblijven: RAM. Dat is haar sterrenbeeld. Ze kan sowieso aardig doorrammen. Over van alles. Want ze is vriendelijk, maar ook vilein. Schattig, maar ook sarcastisch. Hilarisch, maar ook horny. Waardig, maar ook woedend. Relaxed, maar ook RAM.

RAM is op woensdag 12 december om 20:30 uur te zien in de Kleine zaal van Markant Uden. Tickets kosten 20 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten