Naast platen vind je ook CD's en DVD's
Naast platen vind je ook CD's en DVD's Foto: Annemieke van der Aa

Van rock tot klassiek in De Pul tijdens platenbeurs

Kunst en cultuur 1.047 keer gelezen

UDEN | Dynamite Beurzen houdt aanstaande zondag een platen-, CD- en DVDbeurs in De Pul. Dynamite noemt het van rock tot klassiek, maar ook alles wat ertussen valt is aanwezig. Denk daarbij aan jazz, blues, R&B, rock and roll, beat, punk, funk, reggae, country, nederbeat en Indo rock. Dat alles op Vinyl, grammofoonplaat, CD en DVD; zowel nieuw als tweedehands.

En dan niet datgene wat je in elke muziekshop vindt. Het is de opzet van Dynamite Beurzen om juist datgene wat je elders moeilijk kan vinden op de beurs aan te bieden. De LP is de laatste tijd duidelijk bezig aan zijn comeback. Steeds meer 'gouwe ouwe nummers' worden opnieuw geperst en ook nieuwe items verschijnen op LP.

Exemplaren
Voor de echte muziekliefhebbers is de LP nooit weg geweest. Kom kijken en schrik hoeveel er nog bewaard is gebleven. En dan hebben we het niet over wat platen die van een stoffige zolder zijn komen vallen en na een rondreis over vele rommelmarkten nog even bij de kringloop worden afgegeven, maar over leuke, goede en zeldzame exemplaren uit de jaren zestig, zeventig en tachtig, die de drank, drugs en rock and roll maar net hebben overleeft.

Informatie
Snuffel tussen duizenden oude singletjes op zoek naar die ene plaat waar je goede of leuke herinneringen aan beleeft. De beurs is geopend van 11.00 uur tot 16.30 uur. Bel voor meer informatie naar 06 51 18 05 22.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant