Nielson heeft zijn muziekstijl wat veranderd: "Het nieuwe album heeft meer 'smoel'."
Nielson heeft zijn muziekstijl wat veranderd: "Het nieuwe album heeft meer 'smoel'."

Nielson en Shary-An Nivillac staan op het podium van De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Nederlandse popsensatie Nielson staat aankomende vrijdag op het podium van De Pul. De Nederlandse zanger bracht onlangs het album 'Diamant' uit en tourt nu met een gelijknamige show het land door.

De muzikant van hits als 'Sexy als je danst', 'IJskoud' en 'Beauty & de Brains' staat op vrijdag 21 december niet alleen op het podium. De Nederlandse zangeres Shary-An Nivillac, bekend van onder andere The Voice of Holland verzorgt voorafgaand aan de show van Nielson het voorprogramma. Nielson brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Op de nieuwe tracks maken akoestische klanken plaats voor elektronische beats. Zelf is Niels Littooij, zoals Nielson eigenlijk heet, erg tevreden met het resultaat. "Het lukt me nu veel beter om woorden te geven aan grote gebeurtenissen. Kwetsbaarheid is mijn kracht geworden. Het nieuwe album heeft meer 'smoel' en de liveshows worden zó gruwelijk!"

Shary-An Nivillac
Met haar opvallende verschijning en unieke stemgeluid maakte Shary-An veel indruk tijdens de diverse liveshows van het eerste seizoen van The voice of Holland. Het was dan ook geen verrassing dat ze in het populaire tv-programma de halve finale wist te bereiken. Haar TVOH uitvoering van 'Ain't Got No', stond wekenlang hoog in de single top 100.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via livepul.com. Je betaalt 19.77 euro voor een kaartje, inclusief servicekosten. Alle tickets voor shows in De Pul zijn ook verkrijgbaar bij de Primera.

Meer berichten