Foto: Nick van Ormondt

Theatershow voor stoere prinsen en prachtige prinsessen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De nieuwe voorstelling, Raak! En het Sprookjesbal (3+), komt naar Uden. Speciaal voor alle lieve prinsessen en stoere prinsen. Een familievoorstelling vol humor en spanning, waarbij hulp van de kinderen in de zaal gevraagd wordt. Op zondagmiddag 23 december staat niet alleen de Theaterzaal maar ook de Foyer in het teken van prinsen en prinsessen.

Na het lezen van het verhaal over het sprookjesmysterie van Het Sprookjesbal belanden Daan, Nouk en Sharon in een spannende tocht op zoek naar het Sprookjesbal. Op weg naar het prachtige kasteel, waar het Sprookjesbal van de Prins zal plaatsvinden, belanden ze diep in het sprookjesbos. Ze horen het trompetgeschal in de verte, maar lukt het Daan, Nouk en Sharon om op tijd te komen op het officiële bal en samen met de kinderen te schitteren op het Sprookjesbal? Een heerlijke familievoorstelling vol humor en spanning, waarbij ook de hulp van de kinderen wordt gevraagd.

Sprookjesbal
Daan, Nouk en Sharon nodigen alle kinderen uit om in hun mooiste jurk of coolste outfit te komen en aanwezig te zijn op het meest bijzondere bal van Nederland. De kinderen maken dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling ontmoeten de kinderen Daan, Nouk en Sharon in het echt en kunnen ze met ze op de foto. Natuurlijk mogen de kinderen dan ook nog even lekker swingen op een heus Sprookjesbal! De voorstelling begint om 14.30 uur in de Theaterzaal van Markant. Tickets kosten 15 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten