Stephanie Struijk
Stephanie Struijk

Het is weer Singer Songwriter Sunday in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Pul houdt op zondag 30 december voor de twaalfde keer Singer Songwriter Sunday. De hoofdact van deze editie is Stephanie Struijk, voorheen ook bekend als Stevie Ann. Tijdens Singer Songwriter Sunday leer je De Pul op de meest intieme manier kennen. Voor de gelegenheid wordt de zaal omgetoverd tot plek waar bezoekers lekker kunnen zitten, omringd door kaarslicht en gezelligheid. Naast Stephanie Struijk treden Pip Alblas, bekend van The Voice of Holland en Dries op. 

Tussen de optredens door, worden aan de bar allerlei kleine gerechtjes verkocht, zoals soep of een bijzondere tosti. Gerechtjes kosten nooit meer dan een paar munten. 

Stephanie Struijk
Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, heeft recent nieuwe muziek uitgebracht. Op de EP 'Daar' staan vijf liedjes die Stephanie samen met Daniël Lohues schreef. In tegenstelling tot haar vorige album, dat tijdens een roadtrip door Amerika tot stand kwam, schreef ze haar nieuwe album dichter bij huis. Momenteel geeft ze tijdens haar theatertournee voorstellingen in het hele land.

Pip Alblas
Pip Alblas is een 20-jarige singer-songwriter. Ze schreef op haar 12e haar eerste liedje en is sindsdien niet meer gestopt. In het najaar van 2014 deed Pip auditie bij The Voice of Holland. Met haar auditienummer 'Hurricane' belandde ze in Team Ilse. Haar auditie heeft nu op YouTube ruim een half miljoen views. Nadat ze in de eerste liveshow het programma verliet, stortte ze zich op haar eigen muziek en bracht ze in mei 2015 haar eerste single 'Something on the side' uit.

Dries
Dries brengt intieme indiefolk. Met invloeden als Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder bezingt hij met tomeloze strijdvaardigheid het kleine en het grote leven. In Vlaanderen is Dries Bongaerts bekend als de charismatische frontman van de Antwerpse/ Limburgse band New Rising Sun, waarmee hij in 2015 het uitstekende album We're All Coming Home uitbracht. 

Een kaartje in de voorverkoop kost 11.30 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera-filialen. De show in De Pul begint om 16.30 uur.

Meer berichten