Jouke Lamers is een meester, in vertellen en in poppenspel.
Jouke Lamers is een meester, in vertellen en in poppenspel.

Theaterspoor: vier je kerstvakantie in Naat Piek

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | In de tweede week van de Kerstvakantie heeft Theaterspoor twee mooie familievoorstellingen in de aanbieding. Op donderdag 4 januari komt Theater Leeuwenhart met de voorstelling 'Nero Corleone', een hartverwarmende voorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar.

Zes weken maar heeft de zwarte kater Nero nodig om de baas te worden op de boerderij in Italië, waar hij is geboren. Hij is voor niets en niemand bang en binnen de kortste keren heeft hij iedereen stevig onder zijn kleine poot: de kippen, de ezel en de oude hond, tot het echtpaar Robert en Isolde aan toe, dat in het vakantiehuisje op de heuvel logeert. Als Robert en Isolde na hun vakantie terug gaan naar Keulen, besluit Nero met hen mee te gaan. Het wordt hem allemaal te benauwd daar op het Italiaanse platteland. Het wordt tijd dat hij iets van de wereld ziet. En zijn zusje, de lieve kleine Rosa mag met hem mee.

Aandoenlijk, innemend, spannend, humoristisch; 'Nero Corleone' is alles en nog meer. Een voorstelling die je van begin tot eind op de punt van je stoel krijgt. Jouke Lamers is een meester, in vertellen en in poppenspel.
'Nero Corleone' staat in Vestzaktheater Naat Piek aan de Pnemstraat 1 in Uden. De aanvangstijd is 15.00 uur. Kaartjes kosten 4 euro en zijn te reserveren via reserveer@theaterspoor.nl
Op vrijdag 4 januari komt BonteHond met 'PAK'M', de opvolger van de peuterhit 'AaiPet' die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. 'PAK'M' is inmiddels uitverkocht.

Meer berichten