The Simon & Garfunkel Revival Band
The Simon & Garfunkel Revival Band (Foto: )

Bijzondere ode aan Simon & Garfunkel

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Een tribute voorstelling voor een duo met perfect samensmeltende stemmen: Simon & Garfunkel. Op vrijdagavond 4 januari zorgen Michael Frank en Guido Reuter voor een bijzondere ode aan dit duo. Van ballads tot het snellere werk, de grote hits herleven in de Theaterzaal van Markant Uden.

Er zijn maar weinig duo's van wie de stemmen zo perfect samensmelten als die van Simon & Garfunkel. Vooral in de jaren zestig waren Paul Simon en Art Garfunkel leveranciers van schitterende hits vol perfecte samenzang. Dat geldt helemaal voor de twee vertolkers in deze band. "Zo'n goede samenzang wordt zelden gehoord" is een van de vele recensies van hun concerten. Vele bezoekers staan met open mond te luisteren om zoveel muzikaliteit. Doe uw ogen dicht en u waant zich in de zestiger jaren of bezoeker bij hun wereldberoemde Central Park concert. De Simon & Garfunkel Revival Band laat het oeuvre van Simon & Garfunkel op een fraaie manier herleven.

De stemmen van Michael Frank (die ook gitaar speelt) en Guido Reuter (ook actief op viool, fluit en piano) benaderen de stemmenpracht van hun grote voorbeelden heel nauwkeurig. Van ballads als Scarborough Fair en The Sound Of Silence tot sneller werk als Mrs. Robinson en Cecilia: de Simon & Garfunkel Revival Band laat het tijdperk van die grote hits herleven. Ook alle andere top songs als Bridge over troubled water, en The Boxer volgen op deze heerlijke avond.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Tickets kosten 28 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, 0413 25 61 10 of het Informatiepunt.

Meer berichten