Pieter Derks (foto: Merlijn Doomernik)
Pieter Derks (foto: Merlijn Doomernik)

Pieter Derks met 'Voor wat het waard is' in Markant

Kunst en cultuur 546 keer gelezen

UDEN | Na de succesvolle voorstelling SPOT uit het vorige theaterseizoen komt Pieter Derks dit jaar terug naar Uden met een gloednieuwe show: Voor wat het waard is. Een voorstelling waarbij hij met nieuwe rake grappen het publiek zal verrassen. Op dinsdag 22 januari is Pieter te zien in de Theaterzaal van Markant Uden.

In deze nieuwe voorstelling rekent Pieter Derks af met de waan van de dag. Op zijn eigen, vrolijke en vooral nuchtere manier. Hij rekent af met de tijdsgeest, met zichzelf, met de concurrentie en met alle onzin die ons allen dagelijks verkocht wordt. Dit doet hij omdat hij dit het allerleukste vindt om te doen: peuteren aan wat we allemaal vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken om ze vervolgens op de juiste plek te zetten. Pieter is altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel is het verzorgen van een vrolijke avond waarbij het publiek de dag later met een andere bril om zich heen zal kijken.

De Wereld Draait Door
Pieter is bij het grote publiek bekend geworden door zijn weekafsluiters op vrijdagavond bij De Wereld Draait Door. Daarnaast won hij in 2013 de ludieke kennisquiz De Slimste Mens. In 2013 maakte Pieter zijn eerste Oudejaarsconference die te zien was in het theater en te horen op Radio 1.

Informatie
Pieter Derks – Voor wat het waard is (try-out) is op dinsdag 22 januari om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 25 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant