Afbeelding

Een muzikale middag door zangersfamilie Opera Familia

Kunst en cultuur 777 keer gelezen

UDEN | De muzikale familie van Opera Familia zorgt op zondag 20 januari in Markant voor een bijzondere middag voor jong en oud. De grote diversiteit aan muziek zorgt ervoor dat deze artiesten de zaal echt weten te bespelen.

Een feestelijk concert met muziek in de sfeer van André Rieu door de schitterend zingende en leukste zangersfamilie van ons land: Opera Familia. Na meer dan tweehonderd concerten in het afgelopen seizoen brengen zij hun concertprogramma Een Rondje Vrijthof naar de Nederlandse theaters. Een Rondje Vrijthof is een gezellige, warme, familiaire belevenis. Met stijl, humor, feest en ontroering en een afwisselend repertoire.

Opera Familia is een zingend gezin met een enorme passie voor 'Bel Canto' muziek. Hun grote doorbraak vond plaats in de zomer van 2011 na hun indrukwekkende tv-debuut bij Holland's Got Talent. Hin debuutalbum 'Il Canto' behaalde binnen 2 weken de Gouden status. De successen van het debuutalbum worden afgewisseld met hoogtepunten uit opera, musical, film en pakkende Nederlandstalige liedjes van eigen hand. De voorstelling begint om 14.30 uur. Tickets kosten 22 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, (0413) 25 61 10 of het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant