Creatief van start met Kunst & Co

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Voor iedereen die 2019 creatief wil beginnen is er bij Kunst & Co weer veel moois te beleven. Vanaf 14 januari starten er diverse korte cursussen van elk vijf lessen.

Laat je onderdompelen in de muziek van Bernstein bij de cursus Klassiek & Koffie. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) leer je meer over deze prachtige muziek door musicus Christa de Haan. Of ga aan de slag met speksteen, fotografie of de pottenbakkersschijf. Voor kleuters is er de muzikale kennismaking Muziekgenootjes en tieners kunnen hun eigen song leren schrijven in de cursus Songwriting. Kunsthistorica Marie Christine Walraven geeft een boeiende cursus over 'Bauhaus'. Deze vernieuwende kunst- en ontwerpschool viert in 2019 zijn 100-jarig bestaan. In het land zijn diverse bijzondere exposities te bezoeken, die natuurlijk nog interessanter zijn na het volgen van deze cursus.

Nieuw bij Kunst & Co is de langere cursus Dance Fusion, speciaal voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar. Er wordt gewerkt met verschillende dansstijlen, streetdance, hiphop, moderne dans en aan het einde van het traject wordt er geïmproviseerd om zo uiteindelijk tot een eigen choreografie te komen. Dance Fusion gaat van start vanaf 30 januari. Nieuwsgierig en ga je het nieuwe jaar graag creatief van start? Kijk in onze brochure of op de website www.kunstenco-uden.nl en schrijf je in.

Meer berichten