Films in Boxmeer, Mill en Grave

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
De Weijer, Boxmeer

Do. 8 januari, 20.15

Child’s Pose
Roemeense topfilm over een overbezorgde moeder. Ze neemt rigoureuze stappen nadat haar zoon een dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt. Ze gooit al haar connecties in de strijd om hem uit de gevangenis te houden, in de hoop dat hij daarna bij haar terugkomt in een afhankelijke positie... Net als vroeger. Toegang: 8,50 euro (incl. drankje en garderobe.

Myllesweerd, Mill

Wo. 21 januari, 20.00

Bon Dieu!
Claude en Marie Verneuil komen uit een katholiek gezin uit de grote provinciale bourgeoisie en zijn beide erg conservatief. Ze zijn echter wel altijd ruimdenkend geweest.
Maar het was even slikken toen hun eerste dochter trouwde met een moslim, hun tweede met een Jood en de derde met een Chinees. Hun hoop dat hun laatste dochter toch voor de kerk gaat trouwen wordt versterkt wanneer ze een brave katholieke jongen ontmoet. Toegang: 5 euro (incl. consumptie) Inloop vanaf 19.30 uur.

[image=296601]

Filmcafé Grave

Di. 6 en wo. 7 januari, 20.15

The Grand Budapest Hotel
Deze film gaat over een legendarische hotelmanager van een beroemd Europees hotel. Tussen de oorlogen in raakt hij bevriend met een jonge medewerker die een vertrouweling van hem wordt. Het verhaal draait om de diefstal van een onbetaalbaar schilderij uit de Renaissance, de strijd om een enorm familiefortuin en de omwentelingen die Europa transformeren in de eerste helft van de 20e eeuw.
Meer berichten