Benefiet filmavond 'Samba'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Inner Wheel Veghel-Uden e.o. presenteert op woensdag 13 februari in Markant Uden de prachtige film 'Samba'. 'Samba' komt uit dezelfde koker als de film Intouchables.

Het verhaal gaat over Samba, gespeeld door Omar Sy, een illegale immigrant in Frankrijk. De film laat je stilstaan bij de verhalen achter de vele illegale immigranten die hun vaderland verlaten en in Frankrijk of elders in de wereld een nieuw leven proberen op te bouwen. Maar ook een verhaal met subtiele humor over vriendschap en liefde. Zeer de moeite waard en heel actueel gezien de wereldwijde vluchtelingenproblematiek.

Stichting WensAmbulance
De opbrengst van de kaartverkoop komt net als vorig jaar ten goede aan het werk van de Stichting WensAmbulance Brabant die met de inzet van vrijwilligers de wensen van zoveel mogelijk terminale patiënten vervult. Als Innerwheel Veghel-Uden e.o. willen wij dit initiatief graag van harte ondersteunen. Helpt u mee? Toegangskaartjes à 15 euro (inclusief één consumptie) zijn digitaal verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/filmavond2019. Afhalen of telefonisch bestellen bij Markant Uden kan ook: Markt 32 Uden, telefoonnummer 0413 25 61 10. De film begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Eten
Vóór aanvang van de film gezellig samen eten? Dat kan. In Restaurant Cusco geniet je voor 27,50 euro van een diner. Reserveer rechtstreeks via telefoonnummer 0413 26 45 88 of via mail reserveren@restaurantcusco.nl.

Meer berichten