Win kaartjes voor 'De waanzinnige boomhut'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Hoe ziet jouw ideale boomhut eruit? Knutsel je allermooiste, gekste, grappigste boomhut en win twee vrijkaarten voor de voorstelling of het boek 'De waanzinnige boomhut' van Andy Griffiths. De voorstelling vindt plaats op 24 maart in theater Markant Uden.

Theater Markant en de Bibliotheek Uden werken al jaren samen rond 'Voordeel met je biebpas'. Op een aantal geselecteerde voorstellingen die gebaseerd zijn op bekende boeken krijg je met je bibliotheekpas namelijk 20% korting. Dit seizoen gaan Markant en bibliotheek Uden rond een aantal voorstellingen extra activiteiten organiseren.

Winnen
Op 24 maart speelt de voorstelling De waanzinnige boomhut, gebaseerd op het boek van Andy Griffith in Theater Markant. Markant en de Bibliotheek roepen alle kinderen uit Uden en omstreken op om zelf een boomhut te knutselen. Maar hoe ziet jouw waanzinnige boomhut eruit?  Knutsel jouw gekste, mooiste, leukste, waanzinnigste boomhut en win twee vrijkaarten voor de voorstelling in Markant óf het boek De waanzinnige boomhut van Andy Griffith. Knutsel je boomhut thuis of maak hem tijdens de knutselmiddag op woensdag 6 maart van 14.30 tot 16.30 uur in de bibliotheek Volkel of op donderdag 7 maart van 14.30 tot 16.00 uur in de bibliotheek Uden. Meld je voor de knutselmiddag even aan in de bibliotheek of via jeugdu@nobb.nl. Lever je boomhut in bij de jeugdbalie van bibliotheek vóór maandag 12 maart. Vergeet niet je naam en telefoonnummer op te schrijven.

Over de voorstelling
Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reusachtige gorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even honderd marshmallows eten en de papegaai kietelen. De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Komend seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud. Andy en Terry hebben beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theatertechnische snufjes. De Australische theaterbewerking van CDP Productions heeft vele theaterprijzen gewonnen. Meneer Monster verovert met hun versie ook in Nederland en België de harten van het publiek.

Met je bibliotheekpas krijg je 20 procent korting op een kaartje. Kijk op www.markantuden.nl voor een overzicht van de voorstellingen die je met korting kunt bezoeken.

Meer berichten