Kovacs in september naar De Pul voor nieuwe tournee

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Sharon Kovacs en haar band staan op vrijdag 20 september in De Pul voor hun nieuwe tournee. Het optreden maakt onderdeel uit van de Cheap Smell Tour 2019.

Haar indrukwekkende luide, lage stem en opvallende geschoren kapsel zorgen ervoor dat de van oorsprong Udense zangeres Sharon Kovacs door heel Europa indruk maakt. Haar eerste album zorgde ervoor dat ze in een klap een bekende naam werd in Nederland. Maar ook verder in Europa wist zij indruk te maken. Onlangs kwam er een tweede album, genaamd Cheap Smell, dat ze presenteerde in een stijf uitverkocht TivoliVredenburg.

De laatste keer dat Kovacs in een uitverkochte De Pul stond was in 2015. Maar de jaren daarna was zij er nog vaak te vinden voor repetities voor haar tournees De van oorsprong Udense zangeres is een graag geziene gast in De Pul en was ook te zien in de documentaire over 50 jaar De Pul. De show in september wordt een unieke manier om de zangeres van dichtbij mee te maken.

Informatie
Een kaartje in de voorverkoop kost 29,95 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera-filialen. De show in De Pul begint om 16.30 uur.

Meer berichten