Cindy van Mil is het afgelopen jaar begonnen als professional organizer
Cindy van Mil is het afgelopen jaar begonnen als professional organizer

PlusMenu met Cindy van Mil: met minder spullen meer gemak

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Cindy van Mil uit Uden geeft donderdagochtend 28 februari op verzoek van Bibliotheek Uden een presentatie over het opruimen en organiseren van het huis(houden).

In de loop der jaren kunnen er ontzettend veel spullen verzameld zijn in huis. Spullen om later (misschien) nog te gebruiken, spullen die iemand gekregen heeft, spullen waar iemand hard voor heeft gewerkt of gewoon zomaar bewaard heeft omdat er de ruimte voor is. Maar wat als de situatie veranderd? Er breekt bijvoorbeeld een nieuwe fase aan. De kinderen gaan de deur uit, er wordt verhuisd naar een kleinere woning. Dan kan er de behoefte zijn om op te gaan ruimen. Maar hoe doe je dat dan? En waar begin je? En waar gaat alles dan naartoe?
Tijdens de presentatie in de bibliotheek geeft Cindy van Mil antwoord op deze, en andere, vragen. Zodat er een eerste stap genomen kan worden naar een comfortabel en opgeruimd (t)huis.

Cindy van Mil
Cindy van Mil woont met man en drie kinderen in Uden. Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben is zij afgelopen jaar begonnen als professional organizer. Zij helpt nu mensen bij het opruimen en organiseren van hun huis(houden).

PlusMenu
De lezing, die deel uit maakt van het PlusMenu, begint om 10.00 uur in het leescafé van de bibliotheek. Kaarten zijn à 2.50 euro te koop via de website www.bibliotheekuden.nl of aan de balie in de Bibliotheek.

Meer berichten