Een eerdere editie van Muzikaal Uden
Een eerdere editie van Muzikaal Uden

Festival 'Muzikaal Uden' gaat ook in 2019 weer door

Kunst en cultuur 1.152 keer gelezen

UDEN | Muzikaal Uden 2019 is een feit. Muzikaal Uden biedt een gevarieerd muziekprogramma en wil verbinding maken met alle inwoners van Uden, Volkel en Odiliapeel, en in het bijzonder de bewoners van Sint Jan.

Stichting Muzikaal Uden werd opgericht in 2009. De stichting wil een (gratis) muzikaal podium te bieden aan jong en oud, gericht op de inwoners van de kern Uden. In 2019 wordt het festival gehouden op 17, 19 en 21 juni in de tuin van Brabantzorg locatie Sint Jan. De organisatie hoopt ook deze editie weer vele duizenden bezoekers te mogen verwelkomen. "Anders dan voorgaande jaren laten we dit jaar de thema's los en hebben we elke keer een gevarieerd programma. Muzikaal Uden zorgt voor een professioneel podium voor jong en oud, een drankje en een mogelijkheid tot optreden voor een volle tuin met enthousiast publiek. Uit ervaring weten we dat er veel animo is voor optredens."

Heb je interesse? Meld je dan aan. Koren, solisten, muziek- en/of dansgroepen kunnen zich opgeven via info@muzikaaluden.nl (secretariaat: Marianne van den Berg). Ook kun je hier terecht voor meer informatie. Deelname en entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant