Jordan Roy
Jordan Roy (Foto: Mark van Velsen Photography)

Jordan Roy brengt bijzonder eerbetoon aan George Michael

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Jordan Roy verzorgt op vrijdagavond 22 maart samen met zijn live-band een bijzonder eerbetoon aan George Michael. Een muzikale avond waarbij het publiek meegenomen wordt in de gevarieerde, muzikale wereld van de overleden Engelse wereldster. Jordan Roy weet iedereen te raken met zijn unieke sound in combinatie met de muzikale live-band.

"Een man met een prachtige stem en een podiumpresentatie waar menige jaloers op zullen zijn'' Een uitspraak die zowel op George Michael als Jordan Roy van toepassing is. Jordan Roy geeft met de theatershow Freedom een muzikaal eerbetoon aan George Michael. Hij weet zijn repertoire op een meesterlijke wijze te vertolken. Niet alleen zijn solowerk wordt fantastisch gespeeld, maar ook de vele hits die hij scoorde met Wham! Jordan neemt zijn publiek mee in de gevarieerde, muzikale wereld van de overleden Engelse wereldster. Samen met zijn eigen live-band en backing-vocalisten pakt hij uit en raakt hij het publiek met een unieke sound van meerstemmigheid. Op 5 en 7 oktober 2018 liet Glennis Grace Whitney Houston herleven. Glennis gaf een muzikaal eerbetoon aan Whitney Houston in AFAS Live in Amsterdam. Voor het duet If I Told You That dat Whitney Houston in 2000 samen met George Michael uitbracht nodigde Glennis Grace zanger Jordan Roy uit. Jordan Roy evenaart George Michael als geen ander.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Tickets kosten 29,50 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten