100 jaar Soos Plock & De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Pul en Soos Plock vieren op vrijdag 22 maart samen 100 jaar soosleven in de gemeente Uden met het feestje Fifty-Fifty. Beide podia bestonden in 2018 vijftig jaar en vieren nu samen een feestje, op twee locaties.

Op vrijdagavond 22 maart zal er tussen De Pul in Uden en Soos Plock in Volkel een bus rijden om de bezoekers van het evenement Fifty-Fifty op twee locaties te laten genieten van te gekke muziek. In Soos Plock staat deze avond de band Boost en in De Pul speelt KongFoo. Bezoekers kopen een kaartje in De Pul of Plock en beginnen daar de avond. Na die show worden de bezoekers met een speciale bus naar de volgende locatie gereden, waar de andere band ze trakteert op nóg een show. Daarna sluit iedereen weer af met een afterparty in de zaal waar ze begonnen. Op die manier proberen de twee podia een brug te slaan tussen elkaar. De Pul en Plock zijn de enige twee overgebleven restanten van het roemrijke soosleven wat de gemeente Uden heeft gekend. Het Udense soosleven was tot ver buiten de gemeente- en provinciegrenzen bekend.

Een kaartje voor dit evenement kost 5 euro en is te reserveren via www.livepul.com. In deze prijs zitten alle shows én het busvervoer inbegrepen.

Meer berichten