Stepping Stone belooft een ware 'experience' te zijn
Stepping Stone belooft een ware 'experience' te zijn

Win kaarten voor Udens muziekfestival Night of the Pier

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Voor de twaalfde keer organiseert de band BB-Cool het regionaal bekende muziekfestival Night of de Pier in Gasterij de Pier aan de Schansweg 3 in Uden. Tijdens een muzikale avond op zaterdag 6 april verzorgen zes bands verdeeld over twee zalen afwisselend een optreden.

Een van die bands is The Dark Moon, in 2016 opgericht door muzikanten die elkaar hebben gevonden door hun gezamenlijke liefde voor de muziek van Pink Floyd. The Dark Moon is in staat de de juiste sfeer neer te zetten die zo bij de muziek van Pink Floyd past. De melodieuze gitaarpartijen, de geweldige sounds van synthesizers en de prachtige nummers brengen het publiek in de juiste stemming.

Ook Stepping Stone, A Tribute to Jimi Hendrix, is van de partij. De leden van Stepping Stone hebben ieder hun sporen in de muziek inmiddels verdiend in bands als Camilla Blue, Amberjacks en losse projecten. Zo komt begin dit jaar een single uit van een veelbelovende zangeres waaraan gitarist Jeroen Ansems heeft meegeschreven. Stepping Stone doet niet aan een noot voor noot reproductie van de nummers met gekke pruiken op maar levert een echte live-set die zich kenmerkt door spontaniteit en improvisatie. Het is juist hierdoor dat vele Hendrix-fans Stepping Stone als zeer authentiek ervaren.

Udens Weekblad mag 5x2 kaarten weggeven voor het festival in Uden. Wil je kans maken? Mail dan je naam en telefoonnummer naar redactie@udensweekblad.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten