Peter Buwalda, schrijver en columnist (foto: Linda Stulic)
Peter Buwalda, schrijver en columnist (foto: Linda Stulic)

Boekenweek met schrijver Peter Buwalda en 'Stoere Vrouwen'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De landelijke Boekenweek wordt ook gevierd bij de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (NOBB). Van zaterdag 23 tot en met zondag 31 maart is er een groot aantal activiteiten die te maken heeft met het thema 'De moeder de vrouw'. In Uden komt schrijver Peter Buwalda langs.

Tijdens de Boekenweek is iedereen welkom om in een van de bibliotheken van de NOBB het jaarlijkse literaire hoogtepunt mee te vieren. Op dinsdag 2 april komt schrijver Peter Buwalda langs in Uden. Peter Buwalda debuteerde in 2010 met Bonita Avenue. De roman werd wereldwijd vertaald en bejubeld. Zijn langverwachte tweede roman, Otmars zonen, is net verschenen. De ontmoeting met Peter Buwalda wordt georganiseerd door Bibliotheek Uden.

Op vrijdag 5 april vindt de allereerste editie van Stoere Vrouwen, Sterke Verhalen in Uden plaats. Dat vrouwen rock 'n roll zijn weten de Bibliotheek en De Pul al lang. Geheel in het thema van de Boekenweek 2019 vertellen Stoere Vrouwen, zangeres Anneke van Giersbergen en theatermaker en schrijfster Valérie Bongaarts, hun mooiste en sterkste verhalen en praten over hun favoriete muziek.

Kaarten voor de lezingen zijn verkrijgbaar via www.nobb.nl en op alle locaties van de NOBB. Kaarten voor Stoere Vrouwen, Sterke verhalen zijn te koop via www.livepul.com. In de bibliotheek is nu ook het Boekenweekmagazine verkrijgbaar. De uitgave staat vol boekentips, interviews en achtergrondartikelen bij het thema. Het magazine is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, exclusief voor bibliotheekleden.

Meer berichten