Logo kliknieuws.nl/uden

Urban Jungle vervangt The Specs op Stonesavond Soos Plock

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VOLKEL | The Specs kunnen niet spelen op de vijftiende Stonesavond in Soos Plock aanstaande zaterdag. Urban Jungle vervangt hen.

Deze Stones coverband heeft al meerdere malen op de Stonesavond gespeeld en ze staan garant voor een set Stones nummers van de bovenste plank. De stem van Sjef Engelbart komt dicht bij die van Mick Jagger. Naast Urban Jungle speelt ook de Duitse band Sticky Fingers, die de avond in de tent afsluit, alleen maar Stones nummers. In het café treed Spider and the Fly op. Dit akoestisch Stonesduo is de derde band die alleen Stones nummers spelen. In totaal spelen er 7 bands, verdeeld over 3 podia. Buts! mag de spits in de tent afbijten. Buts! speelt onder meer nummers van Herman Brood, Thin Lizzy en Dire straits. Even later zal Dear Ernest hun optreden in de zaal starten. De bluesharp (mondharmonica) heeft in veel van hun nummers een belangrijke rol. Zo ook bij enkele rustige bluesnummers van de Rolling Stones. Kid Lazy Band uit Gouda brengt Rhythm&Blues op het podium. Naast nummers van de Stones komen ook nummers van The Doors, Bob Dylan en Rory Gallagher voorbij. De Volkelse band The Tawny Brothers mag op dit mini festival zeker niet ontbreken. Ontstaan uit Beat the Stones brengen zij onder andere southern rock.

De deuren in Soos Plock gaan open om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. Kaartjes kosten 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de kassa. Ze zijn te bestellen via kaartjes@stonesavond.nl of te koop bij Coolfeestje, Van Boxtel Elektro en de Paerdestal.

Meer berichten