Het orkest van Zeelandia (archieffoto)
Het orkest van Zeelandia (archieffoto)

Eerste editie concert Zèllands Glorie

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ZEELAND | Slagwerkgroep Zeelandia en Gitaarclub Leyenda slaan de handen ineen tijdens het eerste 'Zèllands Glorie' concert, op zondag 7 april in De Morgenzon in Zeeland. Slagwerkgroep Zeelandia en Gitaarclub Leyenda bundelen hun krachten en zullen deze dag het podium delen om samen muziek te maken.

Dat muziek mensen samenbrengt is een ding wat zeker is, en enkele leden van Slagwerkgroep Zeelandia wilde dit graag tot uiting laten komen op het podium. Na een aantal geslaagde evenementen de afgelopen jaren met de eigen muziekvereniging, wilden ze graag hun horizon verbreden. Het idee: een concert van slagwerkgroep Zeelandia samen met andere Zeelandse muzikanten. De keus voor Gitaarclub Leyenda was snel gemaakt. Al maanden zijn beide clubs samen in de weer om een concert in elkaar te zetten met muziek, zang, show en volledig uitversterkt, waardoor het aanvoelt als een echt promsconcert. Hoewel de slagwerkgroep en de gitaarclub ieder hun eigen repertoire hebben, zullen deze keer de meeste nummers samen gebracht worden. Denk hierbij aan populaire nummers van bijvoorbeeld Queen, Coldpay, Toto, BLØF en nog veel meer bekende artiesten.

De zaal gaat om 13.00 uur open en het concert begint om 14.00 uur. De entree is 3 euro. Kijk voor meer informatie op www.muziekverenigingzeelandia.nl.

Meer berichten